Шановна громадо, доброго п'ятничного вечора:-) Щоб вести "наступ" за всіма фронтами, мною сьогодні був направлений лист-звернення на дві пошти ОДА (звернення громадян та загальну) з прохання допомоги в організації аудієнції пана Горгана та мене.
Питання яке буде підніматись на зустрічі: урегулювання виниклої ситуації у сфері міжміських пасажироперевезень по Київській області в частині неможливості визначення обґрунтованості тарифів за проїзд на міжміських маршрутах по Області в цілому.
Зокрема на зустрічі пану Олександру б
уде запропоновано запровадити пілотний проект в рамках одного населеного пункту (нашого села), або за його бажання по всій області, який дозволить:
1) збільшити надходження від міжміських пасажироперевезень до обласного та місцевих бюджетів (орієнтовний % який ще нічим не підкріплений, просто відчуття, буде варіюватись на рівні 30+% додаткових надходжень);
2) зняти напругу серед населення в цьому питанні;
3) визначити дійсно обґрунтованість діючих тарифів і поставити в цьому крапку;
4) всім працювати "по-білому" і при цьому всі будуть задоволені влада, перевізники та пасажири;
5) надати новий поштовх у розвитку пасажироперевезень, а саме дозволить вийти на новий більш якісний рівень, тобто власники маршрутів зможуть направляти свої ресурси на розвиток якості надання послуг.
Станом на 17:00 24.03.2014 - вже є відповідь на мої листи з ОДА. Мені дали телефон за яким я зможу записатись на особистий прийом до пана Олександра. Ну що ж будемо сподіватись, що це буде дійсно аудієнція з Олесандром, а не з кимось із його заступників чи секретарем. Але всеодно цей шлях теж потрібно пройти

Крім цього, у силі залишається прохання прохання про альтернативний спосіб зв'язку з Олександром Горганом - потрібно спробувати всі варіанти.
Також звертаюсь до деп.корпусу - прошу допомогти громаді вирішити нагальні проблеми, які вже не на жарт затягнулись і вирішення їх не має навіть не те, що світла в кінці тунелю, а не має навіть самого тунелю

. Заздалегідь
вдячний за вашу не пасивність та готовність нести ту нелегку нішу, яка на вас звалилась після обрання вас народними представниками. Дана частина звернення стосується деп.корупусу всіх рівнів сільрада, РДА тощо. (посилання на даний пост із переліком депутатів, які є в FB і до них було адресоване звернення за посиланням:
https://www.facebook.com/groups/1669004643422368/)
Про результати переговорів щодо часу та дати зустрічі буде повідомлено додатково

Додатково, за рекомендацією нашого представника у Києво-Святошинській районній раді Pavlo Regan надаю до відома громаді села перелік осіб, які входять до деп.корпусу Святопетрівської сільської ради та районної ради з їх акаунтами у FaceBook для використання та початку переведення діалогу між обраними та виборцями на рівень, який відповідає реаліям 21-го століття, на е-платформи

.
Документ із список за посилланням:
https://drive.google.com/open?id=0BzW29 ... 3ZWc3FVZlk